måndag 28 november 2011

Friska igen

Sedan i lördags är alla i familjen friska igen vilket känns riktigt skönt. Melker och Caroline har haft magsjuka medan Hugo och jag varit friska hela tiden. Det var en påfrestande vecka i och med att C och jag fick turas om att vara hemma med Melker varje dag. Dels är det jobbigt för honom som varit sjuk men sen är det tufft att vara borta så mycket från jobbet. Men nu är allt som vanligt igen och vi mår bra.

Helgen som gick var ganska lugn med tanke på sjukdomarna som varit men igår var vi iväg till Lek och Buslandet i Upplands Väsby. Ett gigantiskt lekland där Hugo och Melker verkligen stormtrivdes. Vi var där i drygt två timmar och lekte och busade. Efteråt blev det lite julklappshandel vilket är lite påfrestande för Hugo och Melker då de inte riktigt förstår varför vi inte köper hem leksaker till dem när vi väl är i leksaksaffären. Den här gången blev det julklapp inhandlat till kusinen Elsa.

Denna vecka ska jag på Solvalla med ett gäng kompisar på onsdag. Ska bli riktigt roligt då jag inte varit där sedan Elitloppshelgen i maj. Till helgen får vi besök på lördag då vi ska ha middag och förhoppningsvis en trevlig kväll med några kompisar.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar