tisdag 6 september 2011

Vardag igen

Nu är vardagen i full gång och det är hämtning/lämning på dagis, förkylda barn, stress till och från jobbet och allt annat som hör vardagen till. Har jobbat en vecka nu och märker direkt att det är ett väldigt pusslande för att få ihop allt tidsmässigt. Det blir inte bättre av att det som värst kan ta en timme från dagis till jobbet på grund av all trafik.

Melker och Hugo har båda varit snuviga men är på bättringsvägen. Så fort dagisterminen drog igång så blev de förkylda. Har även gått magsjuka på dagis men det har vi som tur är varit förskonade ifrån än så länge.

Helgen som gick var jag på svensexa för Henka Nilsson som ska gifta sig om 2 veckor. Vi hade riktigt roligt och höll på hela dagen och en bit in på småtimmarna. Blev besök på Centralbadet, restaurang och sedan nattklubb/bar. Som vanligt vaknade barnen tidigt i söndags så det var bara att stiga upp trots att man var lite sliten. Vi tog en tur till Skälby marknad på förmiddagen där Hugo och Melker hittade en varsin bil de ville ha. Just bilar har blivit favoriten för båda så det är inte mycket annat som gäller just nu. På eftermiddagen tog vi en tur till Kista centrum där Hugo och jag gick på bio (Bilar 2). Tror han gillade filmen även om den kanske var i längsta laget (1h50min). Caroline passade på att shoppa lite kläder under tiden medan Melker hade sin sovstund då så det passade perfekt.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar