torsdag 29 september 2011

Sista sommarvärmen?

Två veckor sedan senaste inlägget och inspirationen att skriva har väl inte varit den bästa. Vardagen och dess åtaganden gör att det går i ett hela tiden och det blir inte mycket tid över för annat. Hämtning, lämning, laga mat, tvätta, jobba, you name it..... Hela tiden är det någonting. Skönt i alla fall att värmen hittat hit igen denna vecka och visst känns det som det är sista rycket innan hösten och mörkret lägger sig över oss.

Vi var i Karlskoga för ett par veckor sedan på bröllop. En riktigt trevlig tillställning med många goda vänner och jag tror även brudparet var riktigt nöjda med dagen/kvällen. Hugo och Melker var hemma hos farfar och Maggan och levde rövare under tiden vi var på bröllop. Tror de tycker det är lite spännande att vara med någon annan än mamma och pappa hela tiden. Vi hann också med en sväng upp till min morfar som nyligen fyllt 90 år. Blev en fin whisky i present till honom.

Förra helgen var vi ute och handlade vantar, halsdukar och lite annat smått och gott till barnen inför vintersäsongen. Lika bra att passa på innan allt är slutsålt. Vi fixade även en hel del här hemma då vi plockade in grillen, utemöblerna och annat som hör sommaren till. Känns lite tråkigt och väldigt definitivt när man plockar undan dessa saker. Då inser man på allvar att vintern närmar sig med stormsteg. Vi var även bjudna hem till Frida och Christian på fredagkvällen. Mycket god mat och dryck serverades och vi hade som vanligt en väldigt trevlig kväll tillsammans. Blir repris nu på lördag då de kommer över till oss. I övrigt blir det ganska lugnt i helgen. Får se vad vi hittar på och förhoppningsvis håller värmen i sig några dagar till.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar