torsdag 15 september 2011

Snart helg...och bröllop

Snart helg igen och vi åker till Karlskoga i morgon. Vi är bjudna på bröllop på lördag i Karlskoga kyrka med efterföljande fest på ett ställe som heter Labbsand. Henrik ska få sin Elin och det ska naturligtvis bli riktigt trevligt att få närvara. Hugo och Melker ska vara hemma hos Maggan och farfar under tiden så det kommer nog bli full fart även där. Känns som det var ganska länge sen vi var "hemma" och hälsade på.

Annars rullar vardagen på. Vi var hos Alicia med familj i lördags och hade en riktigt trevlig kväll med mycket god mat och dryck. Framförallt såsen var helt underbar och nu vet jag vad jag ska tillaga varje helg framöver :). Kul med lite ny inspiration så man kan bryta det invanda mönstret.

I söndags var det en skön höstdag och vi passade på att åka ut i skogen för att se om vi hittade någon svamp. Både Hugo och Melker verkade trivas men någon svamp hittade vi inte. Istället blev det kottar, löv och annat som Hugo sedan fick pyssla med när vi kom hem. Han limmade på papper och gjorde en fin "tavla" av de fynd han hittat. Skönt också att komma ut och få lite frisk luft i den lugna skogen.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar