tisdag 28 september 2010

Hektisk helg

Det blev en hektisk helg som började med resa till Karlskoga på fredag eftermiddag. Väl framme hos farfar och Maggan blev det middag, fredagsmys och lite spel senare på kvällen. Jag kom som vanligt sist när vi spelar något men det får man bjuda på.

På lördagen var det sedan dags för den årliga far och son festen, en av årets absoluta höjdpunkter. Vi är några gamla kompisar som tillsammans med våra "farsor" träffas en gång per år och hittar på något roligt samt umgås och käkar middag. I år, som för övrigt var tolfte året i rad, åkte vi ut i skogen och bosatte oss i en stuga för ett dygn. Vi började med lunch följt av lite luftgevärsskytte och kubb. Naturligtvis tävlade vi i respektive gren. Senare på eftermiddagen blev det bastu och V75, tyvärr ingen vinst där. Till middag serverades kräftor med tillbehör samt rejält med snaps. Det följdes upp med frågor om far och son där det går ut på att känna varandra så bra som möjligt. Resten av kvällen ägnades åt att umgås och hälla i sig en och annan öl. Vi stannade som sagt kvar i stugan över natten och när vi trötta och sega vände hemåt på söndag lunch var vi nog alla riktigt nöjda. Vi hade haft grymt roligt. Var ganska segt att sedan sätta sig i bilen hem till Stockholmsområdet.

Igår var Caroline hemma hos grannen mitt emot på ett s.k "klädparty". Var någon där som visade upp någon kollektion barnkläder och sedan var det bara att handla. Ska bli spännande att se vad hon köpt när det levereras om några veckor. Ikväll är C ute med sina arbetskamrater och äter middag så vi har haft grabbkväll här hemma. Hugo och jag har stekt pannkakor och han avslutade det hela med att äta fem stycken med grädde och sylt. Melker var också med vi matbordet och åt vetekex som han börjat gilla. Därefter blev det en stor tallrik gröt innan det var dags för honom att sova. Efter det blev det lek med Hugo innan det var dags för nattning.

Imorgon är det föräldramöte på dagis och på lördag ska jag på ölmässan ute i Nacka. Full fart med andra ord.....

//Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar