fredag 17 september 2010

Torsdag och fredag

Varje torsdag och fredag är jag hemma med båda barnen. Ibland känns det tungt och som jag bara vill att de dagarna ska passera så snabbt som möjligt. Men nu har jag ändrat tankesätt. Jag tänker inte sitta av tiden! Jag ska utnyttja den och göra det bästa av den. Annars vet jag att jag kommer ångra mig när jag sitter på jobbet och längtar efter mina älskade barn.

Igår var vi på kyrkans öppna förskola. Jag är inte helt förtjust i kyrkan, men faktum är att det är väldigt trevligt. De har dessutom bra och mycket leksaker. På eftermiddagen så bakade vi sockerkaka och smakade på smeten till Hugos förtjusning.

Idag har vi varit på biblioteket, shoppat och ätit hamburgare. På biblioteket läste vi Pippi och lade pussel. Sedan hälsade vi på Hugos före detta dagisfröken på Hemtex. Först blev Hugo jätteblyg, men vände snabbt och ville stanna hos rara Josefin...men vi får hälsa på snart igen. När vi ätit upp våra hamburgare och skulle åka hem sa Hugo "Mamma, jag älskar dig". Och det är faktiskt första gången :) Och jag förstod att han var mycket nöjd med dagen.

Melker får haka på det som bjuds och han är nöjd och glad. Och när Hugo är med skrattar han ofta. Om än små utflykter så är de värdefulla. Det finns mycket att lära sig, som vad alla vägskyltar betyder. "Mamma, vad betyder cirkeln? Mamma vad betyder kvadraten?" Han är så duktig min Hugo.

Ja det blev ett bra slut på veckan. Trevlig helg!

/C

1 kommentar:

  1. jag gråter som vanligt när du skriver om känslosamma saker....Underbart! You go! ;-D Börja skriv böcker för sjutton människa!

    SvaraRadera