lördag 7 augusti 2010

Sista helgen på semestern

Det är sista helgen på min semester och snart är ledigheten över för den här gången. Som vanligt har det gått alldeles för fort men på något sätt är det alltid skönt att komma in i vardagsrutinerna igen.

I torsdags var vi hos Solveig, Philip och Alicia på besök. De bor i Liljeholmen så det blev en bit att åka (buss+tåg) men det gick bra. Vi hade det trevligt och åt mycket god mat, däribland underbart goda revbenspjäll. Blev ganska lugnt och vi var hemma strax efter midnatt. Igår var vi en sväng till stranden när det var så fint väder. Känns som det kan ha varit sista gången för i år om nu inte värmen håller i sig ett tag till. Just nu regnar det i alla fall ute vilket är synd. Vi ska ju snart bege oss på Frida och Christians 30-års skiva. Som tur är har de ett partytält så lite regn ska inte spela så stor roll.

Ulrika, Ulric och Elsa har varit förbi en stund idag också. De var på väg hem efter några dagar i Mayvy och Harrys hus som står tomt då de är på semester. Vi käkade pizza tillsammans så nu är man laddad inför kvällens alkoholintag.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar