måndag 2 augusti 2010

Hemma igen

Då var vi hemma igen efter en knapp veckas rundtur i husvagn. Det har varit riktigt trevligt trots att vädret inte varit det bästa. Dock har vi klarat oss från regn de flesta av dagarna så jämfört med andra ställen i landet har vi haft ganska ok väder ändå. I morse regnade det dock väldigt mycket vilket gjorde att vi valde åka hem en dag tidigare än planerat.

Husvagnslivet var riktigt trevligt och det är ett enkelt och smidigt sätt att semestra. Speciellt när man har små barn är campingar perfekt då det allt som oftast finns lekplatser och andra aktiviteter. Sedan kan man sitta på utsidan när de gått och lagt sig till skillnad från om man bor på exempelvis hotell. Dock kan det bli lite ensamt i längden att åka runt bara en familj så lite sällskap är nog att föredra. Vi får se hur det blir kommande år om vi återvänder till campinglivet.

Jag är nu inne på min sista av sex semesterveckor och det har som vanligt gått alldeles för fort. Det roligaste är att vi hunnit med så mycket olika saker, allt från utlandsresa till västkusten en vecka och sedan campingveckan. Däremellan har vi varit i Karlskoga och hälsat på släkten samt haft besök här hemma. Det har med andra ord varit fullt upp med många upplevelser. Precis som jag tycker en semester ska vara.

Vad som händer denna sista vecka är inte helt spikat än. På lördag blir det 30-års fest hos Frida och Christian men något annat är inte planerat.

Vill även passa på att säga stort grattis till Magnus, Medina och Norah som fick en ny familjemedlem igår. Det blev en liten kille vilket är jättekul. Melker hälsar att han är jätteglad för att ha fått en ny kompis.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar