måndag 16 augusti 2010

Härlig helg

Det har varit en riktigt bra helg full med aktiviteter för vår del. Vi sparkade igång redan i fredags då vi körde kräftskiva hemma hos Frida och Christian. Vi vuxna sörplade i oss väldigt många kräftor medan barnen åt annat. Hugo lyckades dessutom bli getingstucken vilket inte var så kul. Det är andra gången denna getingsommar som han blivit stucken av en geting.

I lördags var det extremt varmt så vi passade på att sticka till stranden. Känns som det var sista gången för i år men man ska aldrig säga aldrig. Hugo vågar mer och mer när det gäller vatten och han var riktigt nöjd med att få bada. När vi kom hem grillade vi revben och kyckling vilket var smaskens. Carro och jag stannade kvar ute på baksidan när barnen somnat och där satt vi i bara t-shirt fram till midnatt utan att frysa.

Vi avrundade helgen igår med ett besök på Skansen. Var perfekt då det knappt var något folk där alls. Vi tittade på djur, klappade getter, åkte karusell och hade en mysig dag tillsammans. Skansen är ok även om det inte känns som någon riktig djurpark så finns det även lite annat att göra också. Många gårdar att titta på samt en del karuseller för barn. Det blev lyckat och vi var samtliga nöjda med dagen.

Nu är det ny vecka igen och Hugo började på dagis idag. Tror det är kul för honom att få träffa sina kompisar igen och inte behöva vara med mamma och pappa alla dagar. Får se vad han säger ikväll när jag kommer hem.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar