tisdag 8 juni 2010

Sol hela helgen

Det var riktigt skönt väder helgen som gick. Vi passade på att vara ute så mycket som möjligt och i lördags satt vi faktiskt ute på baksidan till efter midnatt. Tack vare den suveräna infravärmaren vi köpt.

Grillen gick också varm i helgen (karré, filé, kycklingklubbor, ribs) då vi hade middagsgäster i dagarna två. Frida och Christian på fredagen och Magnus och Medina på lördagen. Mat, dryck och trevligt sällskap som vanligt. Hade planerat köpa en högtrycksvätt för att b la tvätta tralldäcket på baksidan och sen även bilen framöver. Dock har jag läst mig till att det lätt blir flisor i trädäcket om man kör med högtryck så vi hoppar det och skurar för hand. Är väl inget höjdarjobb men det måste göras.

På fredag bär det av till Karlskoga och det blir första trippen till Värmland för Melker. Han har för övrigt blivit lite krasslig så vi får hoppas att det släpper innan vi ska åka. Sedan blir det 30-års firande på lördag då Ulrika och Sara kör gemensamma festligheter. Hugo ska vara hos farfar och Maggan medan Melker får hänga med på party. Ska också bli kul att prova bilen på lite långkörning, har ju mest blivit korta sträckor här hemma så här långt.

Hugo förresten, han har börjat prata väldigt mycket och jag undrar vad allt kommer från. I söndags morse kom han in och la sig bredvid mig i sängen. Sedan tittar vi några sekunder i taket innan han säger "pappa heter Karlsson" följt av "Hugo heter också Karlsson". Sen när vi kommer ner till frukostbordet tittar han ut och säger "Sol, vilken tur pappa". Det blir bara roligare och roligare för varje dag som går....

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar