söndag 20 juni 2010

Sista veckan innan semestern

Nu är det bara fyra arbetsdagar kvar innan det är dags för semester. Ska verkligen bli skönt att vara hemma sex veckor tillsammans med familjen. Eller hemma och hemma, vi ska ju ut och åka en del vilket är riktigt kul.

I fredags var det ganska lugnt. Hugo och jag bakade pizza vilket han tycker är roligt. Han passade som vanligt på att provsmaka de flesta ingredienserna samtidigt som han skulle lägga dem på pizzan. Det märks verkligen på honom att han blir stolt när han får hjälpa till. Bevattning av gräsmatta och häcken, tvätta kläder, backa ut bilen i carporten etc.... Det finns många saker han gärna vill vara med och hjälpa till med.

Vi stack en sväng till Stinsen i Häggvik i lördags för att shoppa inför resan till Cypern. Blev lite kläder och en keps till Hugo, inte så mycket mer. Primära målet var en resväska men det blev inget med det. Hittade helt enkelt ingen som var tillräckligt stor. Lutar åt att vi köper en Samsonite på outleten i Barkarby nu i veckan. På kvällen var det så dags att äta kräftor som jag skrev om tidigare. Medina hade dessutom gjort en ljuvligt god västerbottenpaj som passar perfekt till kräftor. Blev några snapsar och senare på kvällen även någon whisky. Vi passade även på att titta lite på spektaklet från slottet. Helt otroligt vilken uppmärksamhet det varit kring bröllopet. Har knappt handlat om något annat på TV och i tidningarna de senaste veckorna.

Var lite trögt att kliva upp i morse efter gårdagen. Var lugnt på förmiddagen och efter en välbehövlig lunchvila åkte vi en sväng till Barkarby. Sen blev det grillning och middag ute innan regnet kom och hälsade på så vi fick bege oss in. Börjar bli dags att knyta sig nu så jag orkar med morgondagens After Work på jobbet. Ska drickas öl och tittas på fotboll tillsammans med kunder. Får hoppas Melker frisknar till också, han har haft feber idag den stackaren. Bara det försvinner innan semestern så det inte blir något strul inför resan.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar