tisdag 1 juni 2010

Ny vecka

Då är det ny vecka igen och en av årets höjdpunkter, Elitloppshelgen, är precis över. Det var som vanligt grymt roligt på Solvalla och även om det inte blev några vinster på spelet så var det som vanligt en upplevelse att vara där. Dryga 30.000 åskådare på söndagen, 25 grader varmt och stekande sol. Kan inte bli bättre.

Var även på Solvalla i lördags då det var V75. Dock var det inte lika bra väder då utan det regnade en del på eftermiddagen. Vi satt iofs inne på restaurangen men det är ändå trevligare när solen skiner. Efter travet var vi ute och käkade och drack lite öl/drinkar.

Den nya bilen är på plats också. Vi hämtade den igår och det var några skador invändigt som jag inte uppmärksammat tidigare. Gjorde upp en deal med dem att de skulle byta ut det och vi behöver bara ta 30% av kostnaden (3.000kr). När det är åtgärdat är bilen i helt ok skick och det var en fröjd att köra till jobbet i morse utan att behöva växla hela tiden (automatlåda). Det blev också betydligt mer plats inne i bilen jämfört med tidigare och nu är det inga problem att få in all last när vi ska på semester i sommar.

//Jocke

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar