söndag 11 april 2010

En vecka har gått

Nu har det gått en dryg vecka sedan Melker kom till världen och vi blev fyra i familjen. Visst är det en omställning om än ganska liten så här långt. När han blir större kommer arbetsbördan öka men just nu är det lugnt. Hade också glömt bort hur härligt det är med en liten bebis, trots att det bara är två år sedan sist. Antar att det är den känslan som gör att vissa skaffar ett gäng med barn. De vill helt enkelt uppleva känslan om och om igen.

Jag har också varit hemma från jobbet veckan som gått och ska vara ledig även kommande vecka. Vi har passat på att njuta och ta det lugnt men också uträttat en del ärenden som är svåra och tar längre tid när Hugo är med. Sedan har det varit en del besök, senast idag då Pappa och Maggan kom förbi några timmar och hälsade på Melker.

Grillpremiären har också avlöpt. Blev kolgrillat på Magnus och Medinas grill i fredags. Har inte tagit fram vår grill ännu men jag lovar att det inte ska dröja. Igår var vi hemma hos Frida och Christian på middag. Mycket trevligt som vanligt och nu har vi även bokat en resa till Cypern i sommar. Ska bli riktigt kul och jag tror Hugo och Vincent kommer älska att leka tillsammans på stranden och i poolerna.

Nu blir det några timmars avkoppling framför TV:n. Återkommer vid tillfälle med lite bilder på Melker och annat som hänt.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar