söndag 13 mars 2011

Skön helg

Det har varit en riktigt skön helg med fint väder och roliga händelser. Igår var vi en sväng till IKEA på förmiddagen för att fixa med madrasser som gästbäddar. Sedan Melker flyttat in i sitt rum har vi inte haft någon bra lösning för de som kommer på besök. Det har vi löst nu.

På eftermiddagen packade vi en ryggsäck med fika och åkte bort till Görväln som ligger några kilometer bort. Där gick vi runt lite i det vackra vädret och var även ute en sväng på sjön (Mälaren). Solen sken och det var riktigt mysigt. Sedan blev det en fika ute i naturen vilket alltid är trevligt. Verkade som Hugo och Melker trivdes också. Väl hemma bänkade jag mig för att kolla veckans V75:a. Lopp efter lopp gick som det skulle och när krutröken lagt sig satt vi (vårat travbolag) med 7 rätt vilket gav oss nästan 92.000 kr. Vi är ett ganska stort gäng som delar på den slanten men det är ändå skönt när sjuan sitter där. Sedan blev det en god middag följt av mys i soffan framför Melodifestivalen. Hugo fick vara uppe lite längre igår och var med och tittade. Hans favorit Eric Saade vann dessutom så det var en perfekt utgång av tävlingen.

Idag har vi tagit det ganska lugnt. Var ute någon timme på förmiddagen och gungade. Sen har det varit bus här hemma hela dagen med de små liven. Nu är det snart middagsdags och avrundning på en som sagt mycket skön helg!

//J

2 kommentarer: