tisdag 29 mars 2011

En födelsedag har passerat - en kvar

I söndags fyllde vår älskade Hugo tre år. Det firades med tårta, presenter och besök av flera ur släkten. Var full fart hela dagen och även hela helgen för den delen då vi haft besök från Karlskoga. Ulric, Ulrika, Elsa, Farfar och Maggan har alla bott hemma hos oss. Det blev lite trångt men det var inga problem. De kom redan i fredags som blev en ganska lugn kväll med middag och gott sällskap. På lördagen åkte vi en sväng till Bromma Blocks, ett köpcentrum i Bromma. Tanken var att köpa en cykel till Hugo (present) men där gick vi bet. Blev lite annat smått och gott innan vi åkte vidare mot Barkarby Handelsplats. Där hittade vi till slut en cykel samt lite annat. Bromma Blocks var väl ingen höjdare och inget vi kommer åka skytteltrafik till framöver. Dock är det kul med lite nya ställen då och då. Väl hemma blev det god mat och Trivial Pursuit. Som vanligt vann vi killar över tjejerna. Tidsomställning och sen kväll på lördagen gjorde att man var lite trött på söndagen när det vankades kalas och presenter. Hugo var hur glad som helst när det var så många på besök och både han och Melker fick massor med fina presenter.

På söndag är det dags för nästa födelsedag. Då fyller Melker 1 år och då är det dags för kalas igen. Denna gång barnkalas för båda två. Vi har bland annat köpt en trehjuling till Melker som han förhoppningsvis kan åka runt på i sommar. Det är en tillhörande stång som man kan skjuta på honom med så det ska nog gå bra.

I övrigt mycket annat också att göra nu. Jag har styrelsemöte ikväll med samfällighetsföreningen. Handling imorgon och sen på torsdag ska C ut med sina nya arbetskamrater. Fredag och lördag ser än så länge ut att bli lugna. Förhoppningsvis bra väder så vi kan vara ute och hitta på något.

Heja Färjestad! Verkar som det blir SM-guld i år.....igen.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar