söndag 21 november 2010

Full fart hela helgen

Var hos tandläkaren i fredags morse och det blir som befarat en rotfyllning av tanden. Billigt är det också, nästan 5.000 kr. Lätt att hålla sig för skratt med andra ord. På kvällen sen var vi bjudna till Frida och Christian på middag. Hugo och Vincent busade runt som vanligt och det var full fart tills de stupade i säng. Vi fortsatte kvällen lite längre än så och vi avrundade runt midnatt. Trevligt som vanligt med god mat och trevligt sällskap.

Igår (lördag) var vi bjudna till Solveig och Philip i Årstaberg. Bjöds på grillat vilket var mycket gott. Var ju ett tag sen jag själv stod vid grillen. Får nog plocka fram elgrillen och stilla abstinensen snart. Blev mycket husprat då de går i husköpartankar. Lutar åt en tomt söder om stan och visst blir man lite sugen att bygga något eget. Är dock ett stort projekt och något vi får ta senare när det finns tid och pengar. Var riktigt trevligt att träffas och det gick även smidigt med pendeln hem på kvällen. Hugo och Melker var vakna hela hemresan men verkade tycka det var mysigt att åka tåg i mörkret.

Idag har det blivit en shoppingrunda i vanlig ordning. Hugo fick en ny bilbarnstol eftersom Melker vuxit ur sin och får ta över Hugos gamla. Blev också soldräkter till dem båda som de ska ha i Mexiko. När vi kom hem började vi så smått pynta lite inför julen. Hugo var alldeles exalterad när julstjärnor och julgran plockades fram. Återstår dock en del pyntande av granen. De får väl fortsätta med det i morgon.

Inga speciella planer till veckan. Vi får se vad som dyker upp.

//J

2 kommentarer:

  1. Frida & Christian22 november 2010 20:55

    Är det ens lagligt att klä granen nu? det är ju inte ens 1:a advent än. Gran ok men vår utebelysning, där går gränsen eller? ;-D

    SvaraRadera
  2. Gran är väl ok om det är 1:a advent på söndag? Vi kommer inte vara hemma över jul så det passar bra att plocka fram den nu. Amerikansk utebelysning som ni har är inte lagligt på den här sidan Atlanten oavsett årstid :o)

    SvaraRadera