onsdag 3 november 2010

Då var man ett år äldre

Fyllde som tidigare nämnts år i måndags och blev firad direkt på morgonen av Caroline, Hugo och Melker. Vaknade upp till "Ja må han leva" och sedan stod frukosten uppdukad när det var dags att kliva upp. Fick sedan en jättefin present där Caroline lämnat in alla gamla filmer från när jag var liten och fört över dem till DVD. Riktigt kul att ha och det är verkligen roligt att titta på dem. Tack så mycket för den underbara presenten. På kvällen var Magnus och Medina med familj över och fikade och åt tårta.

Inspirerad av filmerna jag fick gjorde jag slag i saken och köpte en videokamera till familjen. Fick den igår så nu är det bara att sätta igång och filma. Kul med rörliga bilder och inte bara en massa foton. Blir också perfekt att ta med till Mexiko nu i februari och filma vår semester.

Onsdag redan och snart slut på arbetsveckan. Vi är lediga på fredag så det blir en långhelg vilket ska bli riktigt skönt. Vi har inga planer än så vi får se vad som dyker upp. Något roligt hittar vi säkert på.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar