tisdag 29 december 2009

Shopping och hemmafix

Vi har varit hemma hela familjen nu i mellandagarna. Riktigt skönt att vara lediga allihop tillsammans, blir alldeles för sällan känns det som. De här dagarna har vi ägnat åt en del shopping och fixande här hemma. Allra mest har vi hållt på med Hugos rum. Plockat upp hans nya julklappar, däribland en spis som han gillar att leka med. Sen har han fått en ny säng vilket innebär att spjälsängen är ett minne blott. Han sov i den nya sängen i natt och innan han somnade passade han på att vandra runt lite på övervåningen. Är ju extra kul att gå runt bara för att man kan och inte sitta inspärrad bakom spjälor. Till slut somnade han och sov som en stock hela natten. Dock trillade han ur sängen i morse så helt smärtfritt gick det inte.

Vi har också köpt hem lite ramar idag. Tanken är att framkalla lite bilder och sätta upp på väggen. Vilka det blir är dock inte bestämt ännu.

Passade även på att inhandla all dryck till nyår idag. Blev ett riktigt fint vin samt en flaska champagne bland annat. Ska bli mycket trevligt på torsdag.

Nu är det läggdags för lilleman. Vi får hoppas att han håller sig i sängen i natt.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar