måndag 14 december 2009

Idol, julbord, luciafirande och pepparkaksbak

Det har varit en hektisk helg, i alla fall sett till vad vi hunnit med. C och jag var på Idol i fredags i Globen. Började kvällen med lite mingel och buffé på Scandic Malmen tillsammans med mina kollegor och kunder. Därefter bar det av till Globen och Idolfinalen. Det var en upplevelse att se spektaklet på plats. Fullt med folk (över 14000)och en relativt spännande final. Efteråt var det efterfest för de som ville på Café Opera men C och jag åkte hem och löste av Mayvy och Harry som varit vänliga att ställa upp som barnvakt.

Lördagen var det sen dags för julbord hemma hos Magnus och Medina. Vi lagade skinka, köttbullar, jansson och annat gott som hör julbordet till. Sen frossade vi hela kvällen och jag var rejält stinn efteråt. Julmat är grymt gott men man får passa sig så man inte föräter sig innan dagen D är här. Vi följde upp lördagens goda middag med att äta upp resterna till lunch på söndag. Innan det hade Caroline och Hugo bakat pepparkakor och vi hade också varit iväg till en gård här i närheten och tittat på djur. Skönt att komma ut och hitta på lite på helgerna.

Idag har vi varit på luciafirande på Hugos dagis. Hugo var utklädd till tomte och det var riktigt kul att se de små när de försökte sjunga alla julsånger. Det är rätt kallt ute idag så det blev lite kyligt men det var det värt.

Återkommer lite senare med några bilder....

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar