torsdag 10 december 2009

Idolfinal

I morgon ska Caroline och jag på Idolfinalen i Globen. Tele2 är huvudsponsor och det är genom jobbet jag lyckats få tag på biljetter. Det ska bli kul att komma ut och göra något tillsammans utan barn och bara koppla av. Blir ju inte så ofta längre. Hugo är i trygga händer då Mayvy och Harry kommer hit och är barnvakt.

Idag har Hugo och jag varit på Karolinska och kollat upp hans bula i huvudet. Det läker bra enligt läkaren även om ytan fortfarande är ganska stor. Hugo hade berättat för alla kompisar på dagis att han skulle till doktorn med sin bula. Vet inte hur mycket han egentligen förstår men han har börjat härma allt man säger. Efter läkarbesöket passade vi på att införskaffa en julklapp till Norah. Vi ska äta lite julmat med Magnus och Medina i helgen och då ska även Norah och Hugo byta en julklapp. Efter shoppingturen har vi varit hemma och tagit det lugnt. Caroline är på julfest med jobbet så det har varit grabbkväll här hemma.

På lördag ska det även bakas pepparkakor här hemma. Vi får se om Hugo lyckas baka några gubbar och gummor. Återkommer förhoppningsvis med lite bilder från baket.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar