tisdag 16 augusti 2011

Melkers första dag på förskolan

Idag var första dagen på förskolan för Melker. Det är inskolning denna vecka och nästa och idag var det endast en timme för att de skulle få bekanta sig med lokalerna och omgivningen. Tror inte det kommer bli några problem med tanke på att han sprang iväg och lekte på egen hand när vi kom dit utan att vara det minsta orolig för var jag höll hus. Hugos termin påbörjades också idag och det märktes hur mycket han saknat att vara där.

I övrigt rullar det på i en rasande fart. Förra helgen var det besök både fredag och lördag. I fredags var Ulric, Ulrika, Elsa och nyfödda Axel här på besök. Vi grillade och hade en trevlig dag/kväll tillsammans. Var riktigt kul att träffa Axel och varje gång man ser en nyfödd förundras man över hur små de är. Melker kändes verkligen som en jätte jämfört med honom. Hinner hända mycket på ett år. Lördagen hade vi besök av Jonas och Sandra som var här på middag. Solen sken och vi hade en härlig eftermiddag/kväll med god mat, gott vin och underbart sällskap. Vi höll på en bit in på småtimmarna så söndagen var vi lite trötta och sega innan vi fick sova några timmar samtidigt som barnen sov middag. På eftermiddagen var vi över hos Magnus och Medina och grattade Max som fyllt ett år. Kvällen avrundades sedan med pizza och TV tittande. En perfekt helg helt enkelt :).

Helgen som kommer ska vi på bröllop i Vadstena så då ska barnen vara hos Mayvy och Harry. Blir roligt att komma iväg bara C och jag utan barnen och samtidigt träffa alla vänner som också ska dit. Ser vi fram emot.....

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar