fredag 6 maj 2011

Semestern bokad

Äntligen har vi kommit till skott och fått vår semester bokad. Har varit en hel del velande fram och tillbaks och vi har väl inte riktigt hittat något vi vill göra förräns denna vecka då allt lossnade. Knappt två månader kvar innan vi får lite tid tillsammans hela familjen. Ser jag väldigt mycket fram emot.

I övrigt rullar det mesta på. Melker har lärt sig gå nu även om det går lite knackigt emellanåt. Roligt för honom och han verkligen skiner som en sol när han knallar iväg.

Igår var vi killar på öppna förskolan där det var korvgrillning och lek i parken. Tror både Hugo och Melker uppskattade det även om det var lite kallt ute. Roligt för Hugo att följa med också som i vanliga fall inte får följa med till öppna förskolan (regler de har).

I kväll blir det ganska lugnt och kanske planerande av ytterligare en semester. Vi är sugna att åka till Thailand i vinter igen och vi har hittat ett ställe som verkar kanon. Har dock inte bestämt hur vi ska göra ännu. Ska ju inhandlas en bil också så det är stor ruljans på våra surt förvärvade slantar just nu.

I morgon kommer Solveig, Philip och Alicia på middag. Ska bli väldigt trevligt att träffas igen. Sen på söndag är det kalas i Tumba med anledning av Mayvys födelsedag. Full fart med andra ord.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar