tisdag 24 maj 2011

Långt mellan inläggen

Det tenderar att bli långt mellan inläggen nu för tiden. Har inte riktigt haft tid att sitta ner och blogga då det är fullt upp med annat.

Helgen som gick var vi bjudna till Magnus och Medina på fredagen. Det bjöds på kräftor, något som man absolut borde äta oftare och inte bara under kräftsäsongen. Smakade hur bra som helst och det var skönt att kunna sitta ute och äta i det sköna vädret. På lördagen var det städdag här i området och solen sken även då. Vi var ute några timmar på förmiddagen och då jag sitter med i styrelsen hamnade jag bakom plattorna och fixade med lunchen som bestod av korv med bröd till alla som hjälpt till att fixa i vårat område. Senare på eftermiddagen kom Jessica, Johannes och Oliver hit på middag. Var en trevlig kväll med grillat och sällskapsspel senare på kvällen. Vi avrundade sedan helgen med en tur till Mulle Meck lekparken i Solna, något som både Hugo och Melker älskade. Därefter blev det lite shopping innan det var dags att avsluta helgen med ytterligare en grillning.

Den här veckan är det mycket som händer och har hänt. Var iväg och köpte ett par sulkybarnvagnar igår så vi slipper syskonvagnen på semestern. Fick tag på två helt oanvända Maclarenvagnar till vrakpris. Känns mycket bra. Melker och jag var även på vårdcentralen då han varit lite röd i ena ögat. Kanske är allergisk mot något men nu är det på väg bort så det kanske inte är så allvarligt. Kvällen ägnades åt föräldramöte på förskolan. Information inför Melkers start senare i augusti var vad som stod på programmet. Tror det blir hur bra som helst och kul att det är flera barn från området som ska gå i samma grupp.

På torsdag blir det en sväng till öronläkaren för att kolla att Hugos öron är som de ska efter operationen. Sen är det helg och en av årets stora höjdpunkter för min del. Elitloppet på Solvalla och vi kommer som vanligt vara där både lördag och söndag. Vi får även besök av Hugo och Melkers morfar i helgen. Något som jag vet Hugo och Melker tycker ska bli jätteroligt. Skönt för Caroline med sällskap också när jag är borta i stort sett hela helgen.

/J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar