torsdag 27 januari 2011

Förändringar

Under hösten bestämde jag mig för att göra förändringar i mitt liv. Börja sätta upp mål för mig och min egen utveckling. Körkort var ju en sak. Jag bestämde mig för att sluta vara rädd. För på vägen insåg jag att det är bara jag som väljer hela tiden. Och jag har ju bestämt mig för att välja att inte vara rädd, välja att se positivt på saker trots att det är svårt ibland (tex då två ungar skriker och kräks vid matbordet, fast även då kan jag skratta åt eländet)och välja att vara lycklig.

Och i allt i det här insåg jag att jag måste byta jobb. Att gå tillbaka till mitt nuvarande jobb skulle vara som att träffa sina gamla klasskompisar efter tio år. Man förväntas vara på ett sätt man inte längre är. Jag insåg att de åtta timmar jag har per dag måste vara det jag gillar, där jag kan ge allt av det jag är bra på. Det är det som kommer att ge mig energi. För det är min tid, mitt liv. Det är jag sitter bakom ratten! Och en dag dök det upp ett jobb som jag bara kände att det passar mig perfekt. Och imorgon skriver jag på kontrakt för det jobbet :)

Joakim är på konferens och lämnade bilen hemma idag. Åkte till doktorn på förmiddagen och till apoteket på eftermiddagen. Trots att Melker har fått öroninflammation igen så satt jag och sjöng i bilen på vägen hem. För bitarna börjar falla på plats.

/C

4 kommentarer:

 1. jag grinar ja.....som vanligt. ;) Lyckliga tårar! världens största kram till dig från mig min vän! U GO!

  SvaraRadera
 2. Du är så himla duktig, allt kommer gå toppen för dig på ditt nya jobb, det passar ju dig som handen i handsken! :) kram

  SvaraRadera
 3. Grattis, så roligt för dig! Men jag kommer att sakna dig på jobbet. Kram Gunilla

  SvaraRadera
 4. Tack och kram :)

  Kommer att sakna dig med Gunilla!

  SvaraRadera