måndag 20 december 2010

Julveckan är här

Ja nu är det snart jul igen, bara fyra dagar kvar. Vi avslutade julklappshandeln igår då de sista klapparna inhandlades. Alltid skönt när det är klart. Problemet nu är hur vi ska få med oss allt till Karlskoga men det återstår att se. Blev också julmat i helgen då vi körde vårat årliga julbord med Magnus och Medina. Blev som vanligt stinn alldeles för tidigt. Redan efter en tallrik kände jag mig som en uppstoppad gris. Vet inte varför det alltid är så med julmat? Försökte pressa ner en tallrik till vilket lyckades med nöd och näppe. Kanske tack vare snapsarna? Hur som helst, gott var det och nu är det den menyn som kommer gälla majoriteten av denna veckas dagar. Tur att det bara är jul en gång per år.

Snön är ett annat kapitel. Tycker inte det gjort annat än snöat senaste veckan. Trots att man skottar är det lika mycket igen efter någon timme. Det känns som det räcker med den varan ett tag framöver.

Idag betalade vi in resan som vi ska på i februari. Ska bli så skönt att komma till värmen och slippa allt vad vinterkläder och kyla heter. Riktigt härligt att ha något att se fram emot också. Tror det kommer bli kanon.

På torsdag sticker vi till Karlskoga och är åter på annandagen. Mer om julhelgen senare.....

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar