måndag 3 maj 2010

Valborg

I helgen var det Valborg och vi var vid Skälby gård i fredags för att titta på majbrasa. Hugo verkade gilla brasan och var imponerad av att det var så varmt när man kom nära. Vi var även på middag hos Frida och Christian vilket som vanligt var trevligt. Blev ganska sent så det var lite jobbigt att kliva upp i lördags morse.

Strax innan lunch i lördags kom Hugo och Melkers farmor och hälsade på tillsammans med väninnan Viola. Hugo passade på att lägga alla sina pussel för att visa hur duktig han är. Man riktigt ser på honom när han är mallig för något han gjort. Vi fikade och de stannade kvar några timmar innan de vände hemåt igen. Senare på kvällen kom Magnus och Medina över och när man har trevligt går tiden fort. Klockan blev återigen in på småtimmarna innan det blev läggdags och det var ganska segt igår efter en händelserik helg.

Övriga saker som hänt i helgen är att mamma fyllt 60 år. Grattis mamma!! Hugo har fått sin studsmatta monterad och nu hoppas det för fullt på baksidan. Tror det kan vara en av de bästa presenterna någonsin. Har också hjälpt Magnus påbörja deras staketprojekt. Vi var och köpte virke och började sätta upp de första stolparna igår. Om några veckor planerar de vara klara.

Återkommer med bilder från helgen senare. Ha det så länge!

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar