torsdag 8 juli 2010

Nästa resa

Snart dags för nästa resa, den till västkusten. På lördag bär det av till Karlskoga och sen på söndag vidare mot Strömstad.

Veckan på Cypern var riktigt varm och skön. Hotellet var perfekt när man reser med barn. Det fanns precis allt man kan önska sig i form av aktiviteter, restauranger och pooler. Vi spenderade mesta tiden runt poolen och badade hela dagarna. Melker fick ligga under parasollet och ta det lugnt mest hela tiden. Går inte att ha så små barn i solen. Hugo däremot badade och lekte för fullt. Dock är han något reserverad i vattnet och håller sig mest på grunt vatten där han känner sig säker. Sedan fick han träffa hotellets maskotar Lollo & Bernie flera gånger, något som var mycket populärt.

På kvällarna var vi ute och käkade på olika ställen runt omkring. När barnen somnat satt vi på uteplatsen tillsammans med Frida och Christian som vi reste tillsammans med. Det var full fart hela tiden och det blev inte mycket till vila. Antar att det kommer vara så de kommande åren när man har två små barn.

Men nu är vi som sagt hemma några dagar och laddar om batterierna inför nästa tripp. Efter den återstår ytterligare tre veckor av semestern och målet är att komma iväg på någonting mer. Vad vet vi inte än.

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar