måndag 6 juli 2009

I morgon bär det av

Det fina vädret har försvunnit precis lagom till när vi ska utomlands. Timingen kunde inte bli bättre och på något konstigt sätt känns det skönt när vädret hemma är skit samtidigt som man är utomlands och steker i solen. Packning av de saker som ska med är och har varit i full gång i dagarna två. Det är extra mycket att tänka på nu när Hugo ska med men jag tror C har full koll, det känns i alla fall så.

Innan skitvädret drog in hann vi ha en trevlig kväll här i grannskapet. Vi samlades ett gäng och dukade långbord tillsammans i lördags. Naturligtvis stod grillat på menyn samt en hel del god dryck. Vi flyttade in lite senare på kvällen och höll faktiskt på till kl 02.00. Var såklart ganska trött igår men det är det lätt värt när man haft kul kvällen innan.

Här en bild från långbordet med grannarna.


Ikväll ska vi hem till några andra grannar. Vi är bjudna på middag hos Frida, Christian och Vincent. Ska bli riktigt trevligt och samtidigt får Hugo och Vincent leka med varandra något som jag tror de uppskattar.

Bloggen kommer troligtvis ligga nere kommande vecka då vi är på Kreta. Men istället för att sitta inne och läsa bloggar kan ni ju passa på att gå ut i det regniga vädret :).

//J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar